Uși pentru garaje comune

Uşi pentru garaje comune

Uşi pentru garaje comune – numeroase modele, o singură calitate

Economia optimă, siguranța funcțională și personală, precum și o funcționare silențioasă, chiar și la frecvențe înalte de utilizare, reprezintă caracteristicile esențiale ale ușii pentru garaje comune.

Ușa basculantă spre exterior N 500 se potrivește pentru garaje duble private și pentru garaje comune cu până la 25 de locuri de parcare.

Ușa basculantă ghidată vertical ET 500 iese din planul peretelui la deschidere și închidere numai 40 mm și de aceea este adecvată pentru garaje comune, de ex., și în zona trotuarelor.
Construcția ușii culisante ST 500 se caracterizează de asemenea prin adâncimea de instalare redusă în zona buiandrugului.

Ușa secțională Speed cu suprafață micro-profilată îmbunătățește deschiderea ușii și este și foarte rapidă.

Ușa Berry se pretează în special datorită construcției robuste și simple pentru închiderea sigură a spațiilor de parcare din garajele comune. Diferitele deschideri pentru aerisire asigură o ventilare optimă a spaţiului.

Ușile-rulou și grilajele-rulou
 sunt deosebit de robuste, datorită construcției lor simple. Cortina, înfășurată compact, are nevoie de foarte puțin loc în zona buiandrugului. În spații foarte reduse este posibilă și instalarea în exterior.
Toate tipurile de uși împreună oferă o mare varietate de modele și posibilitatea designului individual.