Uși

Noua dumneavoastră ușă de intrare în locuință trebuie să fie ceva special. Ea trebuie să se potrivească stilului casei dumneavoastră, să fie reprezentativă și să dovedească bunul dumneavoastră gust. Însă ușa dumneavoastră de intrare în locuință trebuie să corespundă și unor cerințe stricte de siguranță și să ajute la economisirea de energie prin valori de izolare termică ridicate.

Aceste uși de intrare de înaltă calitate conving prin valori bune ale izolării termice, o echipare fiabilă pentru siguranță, gama variată de modele și raportul calitate-preț atrăgător.

Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre modernizare, Hörmann vă oferă ușa potrivită pentru orice zonă a casei. Indiferent că este vorba de uși de siguranță pentru pivniță sau intrarea în garaj, uși retardante la foc pentru încăperea centralei termice sau uși multifuncționale pentru încăperea dedicată hobby-urilor dumneavoastră – ușile noastre din oțel de înaltă calitate asigură faptul că vă simțiți bine și în siguranță între pereții casei dumneavoastră.

Ușile cu canaturi batante, în combinație cu un sistem de acționare pentru uși, oferă o circulație liberă în zonele publice, la locul de muncă și acasă. Prin intermediul ușilor automate cu canaturi batante, Hörmann oferă o soluție și pentru protecţia contra incendiilor.

Ușile multifuncționale Hörmann din oțel și oțel inoxidabil sunt adecvate pentru numeroase utilizări în interior și exterior. Ușile cu 1 și 2 canaturi se montează peste tot acolo unde sunt necesare elemente de ușă robuste. Cu numeroase funcții suplimentare precum protecție împotriva incendiilor și fumului, izolație fonică sau protecţie împotriva efracţiei.

Uși interioare robuste, uşi de intrare în locuinţă sigure, uşi de birou complet vitrate şi uşi exterioare cu rupere termică – polivalența este punctul nostru forte.

Tocuri pentru uși, ferestre sau de trecere (ornamentale) cu boltă segmentată sau rotundă, ori în combinaţie cu elemente laterale fixe şi oberliht.

Ușile alăturate sunt pur și simplu practice. La Hörmann, pentru uşa basculantă Berry, ușa secțională sau ușa rulou pentru garaj RollMatic găsiți şi o uşă alăturată cu aspect similar.