Uși industriale

UŞI INDUSTRIALE

Sistemele de uşi cu economie de spaţiu se adaptează oricărui tip de construcţie graţie tipurilor diferite de şine. La construcţiile noi şi la renovări aceasta vine în sprijinul siguranţei proiectării. Hörmann oferă soluții personalizate pentru fiecare aplicație: de la ușile cu uși pietonale înglobate fără praguri, pentru o traversare confortabilă, până la ușile complet vitrate, cu protecție Duratec rezistentă la zgârieturi.

Uşile rapide Hörmann sunt folosite pentru optimizarea traficului, pentru îmbunătăţirea climatului interior şi economisirea de energie, atât la interior precum şi ca închideri de exterior. Avantajul dumneavoastră: tehnologia SoftEdge cu protecţie la impact/antişoc integrată face uşile rapide flexibile deosebit de sigure şi de rentabile. Ca ușă de exterior se recomandă ușa spirală rapidă HS 7030 PU, cu secțiuni cu perete dublu și miez poliuretanic, pentru o izolare termică ridicată.

Datorită construcţiei simple, cu puţine componente, uşile rulou sunt deosebit de rentabile şi robuste. În funcţie de cerinţe puteţi alege din variante diferite de cortine şi dotări. O soluție deosebit de economică pentru hale cu o frecvență redusă de deschidere este ușa rulou SB cu tehnologia inovatoare a arcurilor de tracțiune. Ușa rulou Decotherm S este alegerea corectă pentru operațiunile logistice brute.

La Hörmann primiți toate componentele stației dumneavoastră de încărcare dintr-o singură sursă: rampe de egalizare, etanșări pentru uși, module de etanșare și tampoane amortizoare. Produsele Hörmann care provin din propria dezvoltare şi producţie sunt adaptate optim unele la celelalte şi permit un proces facil de încărcare şi descărcare.

Din cauza creșterii cererii de spații de parcare în orașe și aglomerări urbane, garajele subterane și complexele de garaje devin din ce în ce mai importante. Adesea, aceste garaje apar în clădiri mixte rezidențiale și comerciale. Acest lucru duce la creșterea cerințelor pentru sistemele ușoare, deosebit de silențioase. Hörmann oferă sisteme formate din uși și sisteme de acționare complet coordonate, speciale pentru această aplicație.

Ușile culisante de protecție împotriva incendiilor și etanșeitate la fum de la Hörmann sunt disponibile cu unul sau două canate sau ca ușă culisantă telescopică pentru protecția împotriva incendiilor. Pentru trecerea rapidă a persoanelor și trecerea cu cărucioare de mână sau vehicule de transport mai mici se oferă ușile culisante de protecție împotriva incendiilor cu ușă pietonală / ieșire de urgență. Fără cerințe speciale acestea sunt, de asemenea, disponibile ca uși multifunctionale.

Porţile culisante Hörmann, din profiluri stabile de oţel,  sunt livrate ca elemente complete cu o lăţime utilă a deschiderii de până la 16 metri. Astfel, în cazul unor instalaţii care funcţionează în direcţii opuse, în tandem, se poate ajunge la o lăţime de 32 metri. Construcţia este autoportantă. Avantajele: lucrări de fundație foarte reduse, fără montaj de șină de culisare pe pardoseală, fără defectări ale cursei porții din cauza gheții, zăpezii sau murdăriei prea mari.

Perdelele din fâșii de PVC agățate Hörmann Flex Strip sunt deosebit de potrivite ca închidere cu costuri reduse pentru deschiderile de hale de dimensiuni mari. Benzile durabile din PVC sunt, în mare măsură, suprapuse și se deschid numai pe lățimea vehiculului sau a încărcăturii care le accesează.
Ușile batante Hörmann Flex sunt proiectate pentru a fi utilizate în interiorul clădirilor cu trafic normal cu stivuitoare. Ușile batante sunt livrate complet preasamblate pentru o instalare ușoară.