Sisteme de acționare pentru uși de garaj

Sisteme de acţionare pentru uşi de garaj

Confort și siguranță pentru casa dumneavoastră

Cui îi face plăcere să coboare din mașină pe vânt sau vreme urâtă, ori în miez de noapte, numai pentru a deschide garajul. Cu ajutorul unui sistem de acționare pentru ușa de garaj de la Hörmann aveți permanent “cale liberă”, căci deschideți rapid, confortabil și sigur ușa de garaj și poarta de la curte, din mașină, de la telecomandă. Cu ajutorul sistemului confortabil și rapid SupraMatic, al sistemului cu preț avantajos ProMatic, precum și al acționării cu acumulator ProMatic Akku, sistemul de acționare pentru garaje fără alimentare de la rețeaua electrică, Hörmann oferă o tehnică de acționare inovatoare.

Standard la toate sistemele de acționare pentru uși de garaj este sistemul radio BiSecur. Sistemul radio inovator Hörmann BiSecur, cu interograrea stării, convinge prin funcționalități pentru confort și siguranță unice precum și prin telecomenzile cu design exclusiv, cu aspect lucios.

Prin intermediul sistemului opțional Hörmann BiSecur Gateway vă puteți controla sistemele de acționare Hörmann pentru uși de garaj și porți de intrare în curte, ușa dumneavoastră de intrare în locuință Hörmann* precum și alte aparate, în mod confortabil, prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei. Suplimentar, chiar şi când sunteţi pe drumuri, puteţi afişa poziţia uşii de garaj şi a porţii de intrare în curte precum şi dacă uşa de intrare în locuinţă* este încuiată sau nu.

*cu dotare specială